GlotPress

Translation of User Interface + Backoffice: sq

Filter ↓ Sort ↓ All (504) Translated (0) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (504) Warnings (0)
1 2 3 34
Prio Original string Translation
Meshes Meshes Details

Meshes

Meshes
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:58
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
All assets Të gjitha pasuritë Details

All assets

Të gjitha pasuritë
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:58
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Request other products Kërko produkte të tjera Details

Request other products

Kërko produkte të tjera
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:57
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Request products Kërko produkte Details

Request products

Kërko produkte
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:57
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Sample Mostra Details

Sample

Mostra
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:57
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Check model for VTO Kontrolloni modelin për VTO Details

Check model for VTO

Kontrolloni modelin për VTO
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:57
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Select product type Zgjidh llojin e produktit Details

Select product type

Zgjidh llojin e produktit
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:56
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Don't you see your product category in the list? Write us at help@zakeke.com A nuk e shihni kategorinë tuaj të produktit në listë? Na shkruaj në help@zakeke.com Details

Don't you see your product category in the list? Write us at help@zakeke.com

A nuk e shihni kategorinë tuaj të produktit në listë? Na shkruaj në help@zakeke.com
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:56
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Force 3D model compression Compression model Force 3D Details

Force 3D model compression

Compression model Force 3D
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:56
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
for assistance. Për ndihmë. Details

for assistance.

Për ndihmë.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:56
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
We're sorry, but the feature you're attempting to enable is not available for Shopify stores in trial or development mode. Contact us at Na vjen keq, por veçoria që po tentoni të aktivizoni nuk është e disponueshme për dyqanet Shopify në modalitetin e provës apo zhvillimit. Na kontaktoni në Details

We're sorry, but the feature you're attempting to enable is not available for Shopify stores in trial or development mode. Contact us at

Na vjen keq, por veçoria që po tentoni të aktivizoni nuk është e disponueshme për dyqanet Shopify në modalitetin e provës apo zhvillimit. Na kontaktoni në
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:55
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
The uploaded 3D model appears to be significantly smaller than the reference model. To ensure proper visualization in the virtual try-on, it's essential to resize your 3D model using your 3D software and re-upload it in Zakeke. Please follow our instructions here Modeli 3D i ngarkuar duket të jetë dukshëm më i vogël se modeli i referencës. Për të siguruar vizualizimin e duhur në përpjekjen virtuale, është thelbësore të ridimensiononi modelin tuaj 3D duke përdorur softuerin tuaj 3D dhe ta ri-ngarkoni atë në Zakeke. Ju lutem ndiqni udhëzimet tona këtu Details

The uploaded 3D model appears to be significantly smaller than the reference model. To ensure proper visualization in the virtual try-on, it's essential to resize your 3D model using your 3D software and re-upload it in Zakeke. Please follow our instructions here

Modeli 3D i ngarkuar duket të jetë dukshëm më i vogël se modeli i referencës. Për të siguruar vizualizimin e duhur në përpjekjen virtuale, është thelbësore të ridimensiononi modelin tuaj 3D duke përdorur softuerin tuaj 3D dhe ta ri-ngarkoni atë në Zakeke. Ju lutem ndiqni udhëzimet tona këtu
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:55
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Model Too Small!! Modeli shumë i vogël!! Details

Model Too Small!!

Modeli shumë i vogël!!
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:55
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
The uploaded 3D model appears to be significantly larger than the reference model. To ensure proper visualization in the virtual try-on, it's essential to resize your 3D model using your 3D software and re-upload it in Zakeke. Please follow our instructions here. Modeli 3D i ngarkuar duket të jetë dukshëm më i madh se modeli i referencës. Për të siguruar vizualizimin e duhur në përpjekjen virtuale, është thelbësore të ridimensiononi modelin tuaj 3D duke përdorur softuerin tuaj 3D dhe ta ri-ngarkoni atë në Zakeke. Ju lutem ndiqni udhëzimet tona këtu. Details

The uploaded 3D model appears to be significantly larger than the reference model. To ensure proper visualization in the virtual try-on, it's essential to resize your 3D model using your 3D software and re-upload it in Zakeke. Please follow our instructions here.

Modeli 3D i ngarkuar duket të jetë dukshëm më i madh se modeli i referencës. Për të siguruar vizualizimin e duhur në përpjekjen virtuale, është thelbësore të ridimensiononi modelin tuaj 3D duke përdorur softuerin tuaj 3D dhe ta ri-ngarkoni atë në Zakeke. Ju lutem ndiqni udhëzimet tona këtu.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:55
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Model Size Mismatch! Mospërputhja e madhësisë së modelit! Details

Model Size Mismatch!

Mospërputhja e madhësisë së modelit!
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2024-01-23 13:04:54
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 34

Export as