GlotPress

Translation of Various: su

1
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products Zakeke mangrupa platform awan inovatif anu ngamungkinkeun sagala toko pikeun ngahijikeun sistem lengkep di 2D na 3D pikeun ngaropea produk Details

Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products

Zakeke mangrupa platform awan inovatif anu ngamungkinkeun sagala toko pikeun ngahijikeun sistem lengkep di 2D na 3D pikeun ngaropea produk

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 10:59:19 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as