GlotPress

Translation of Pricing: sq

1 2 3
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Available add-ons Shtesa të disponueshme Details

Available add-ons

Shtesa të disponueshme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2018-04-13 15:54:13 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Are you sure to remove this addon? Je i sigurt për ta hequr këtë shtesë? Details

Are you sure to remove this addon?

Je i sigurt për ta hequr këtë shtesë?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2018-04-13 15:54:12 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Prices are exclusive VAT Çmimet janë TVSH ekskluzive Details

Prices are exclusive VAT

Çmimet janë TVSH ekskluzive

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2018-03-08 15:10:24 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
This license code is not compatible with your e-commerce. Ky kod i licencës nuk është në përputhje me tregtinë tuaj elektronike. Details

This license code is not compatible with your e-commerce.

Ky kod i licencës nuk është në përputhje me tregtinë tuaj elektronike.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-12-18 14:39:18 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Not applicable nuk aplikohet Details

Not applicable

nuk aplikohet

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:19 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Not applicable nuk aplikohet Details

Not applicable

nuk aplikohet

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:35 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Monthly mujor Details

Monthly

mujor

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:19 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Monthly mujor Details

Monthly

mujor

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:34 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Choose a plan Zgjidhni një plan Details

Choose a plan

Zgjidhni një plan

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:16 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Choose a plan Zgjidhni një plan Details

Choose a plan

Zgjidhni një plan

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:30 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Press the button to <strong>sign in</strong> in CodeCanyon and <strong>activate</strong> your license. Shtypni butonin për të <strong> aksesit </strong> në CodeCanyon dhe <strong> aktivizuar </strong> licencë tuaj. Details

Press the button to <strong>sign in</strong> in CodeCanyon and <strong>activate</strong> your license.

Warning: Expected </strong>, got </ strong>.
Shtypni butonin për të <strong> aksesit </strong> në CodeCanyon dhe <strong> aktivizuar </strong> licencë tuaj.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:17 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Press the button to <strong>sign in</strong> in CodeCanyon and <strong>activate</strong> your license. Shtypni butonin për të <strong> aksesit </strong> në CodeCanyon dhe <strong> aktivizuar </strong> licencë tuaj. Details

Press the button to <strong>sign in</strong> in CodeCanyon and <strong>activate</strong> your license.

Warning: Expected </strong>, got </ strong>.
Shtypni butonin për të <strong> aksesit </strong> në CodeCanyon dhe <strong> aktivizuar </strong> licencë tuaj.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:31 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Activate mundësoj Details

Activate

mundësoj

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:16 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Activate mundësoj Details

Activate

mundësoj

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:31 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
License code Leje Kodi Details

License code

Leje Kodi

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:17 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 2 3
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as